Responsive Standard Subpage

Advies en bemiddeling

Firm Advies B.V. staat voor deskundige dienstverlening. Advies op maat en bemiddeling. Wij kennen de markt en onderhouden uitstekende contacten met gerenommeerde verzekeraars. Maar we zijn niet gebonden aan één van hen. Onze advisering is onafhankelijk, of het nu gaat om verzekeringsproducten of overige diensten. Onze onafhankelijkheid is een belangrijke voorwaarde voor objectief en ongebonden advies.

Maatwerk

Firm Advies B.V. biedt producten die aansluiten op uw wensen en de ontwikkelingen in de markt. U en uw werknemers vinden bij Firm Advies B.V. een compleet assortiment aan specifieke en unieke verzekeringsproducten.

Provisieloos verzekeren

Firm Advies B.V. biedt alle producten aan volgens het nieuwe, zogenoemde CAR-model. CAR (Customer Agreed Remuneration) wil zeggen dat de beloning voor het advieswerk een afspraak is tussen de klant en het intermediair. Het intermediair ontvangt geen enkele bonus of provisie op een (onnodig) verzekeringsproduct. Het intermediair werkt immers onafhankelijk in opdracht van de klant en is geen verkoper van de verzekeraar. U betaalt bij Firm Advies B.V. dus geen provisie, maar de beloning van de adviseur stoelt enkel en alleen op de kwaliteit van zijn advieswerk. Firm Advies B.V. speelt met het CAR-model in op de te verwachten veranderingen op het gebied van schadeverzekeringen.